Maaltijdenservice

 

Kunt of wilt u niet meer koken? En woont u in Delft/Schipluiden/Den Hoorn? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Elke vrijdag tussen 16:00 en 19:00 bezorgen wij namelijk maaltijden in Delft! Wij leggen het traject uit voor u in een paar stappen.

 

Bestellen

Bel of mail voor woensdag 19:00 en geef uw bestelling door. Omdat wij de maaltijden maken in eigen keuken kunt u elke gewenste hoeveelheid bestellen. Er zit ook geen minimum of maximum op het aantal maaltijden per bestelling.

 

Bezorgen

Uw bestelling wordt over het algemeen op vrijdag tussen 16:00 en 19:00 bezorgd. De bestelling wordt bezorgd door vast personeel met ervaring. De bezorgkosten in Delft zijn €3,50.

 

Eten maar!

Alle maaltijden die u krijgt kunt u in de vriezer bewaren; op uitzondering van de maaltijden met krieltjes. Dit komt omdat in alle maaltijden geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen zitten. U kunt de maaltijden in uw koekenpan op bakken of in de oven verwarmen. Maar het kan ook nog makkelijker! Een paar gaatjes met de vork in de verpakking prikken en 3 minuten in de magnetron op de middelste stand.

 

Woont u in Schipluiden of Den Hoorn en zou u het ook thuis geleverd willen hebben? Neem dan contact met ons op! De bezorgkosten in Schipluiden & Den Hoorn zijn €2,50.

Ons assortiment?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat wij allemaal verkopen?  Een aantal maaltijden hebben wij speciaal voor u op de website gezet.  Ook ziet u daar de complete productielijsten! Wilt u dit zien? Ga dan naar 'Assortiment'

Als u daadwerkelijk wilt bestellen bij ons dan kunt u met ons contact opnemen via de telefoon of via de mail! Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag:  8:00 - 19:00

Zaterdag: 8:00 - 16:00

 NEEM CONTACT MET ONS OP: 

TELEFOON: 015-2617297

EMAIL: info@kleinwestland.nl

ADRES: Dijkshoornseweg 33, 2635 EJ, Den Hoorn


Created by: Sophie Schenkeveld, 2016