Maaltijdenservice

 

Kunt of wilt u niet meer koken? En woont u in Delft/Den Hoorn/Schipluiden? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Naast het feit dat u maaltijden kunt uitzoeken in onze winkel. Kunt u de maaltijden ook thuis laten bezorgen (mits u in Delft/Den Hoorn of Schipluiden woont). Hieronder vindt u alle belangrijke informatie. 

 

Bestellen

Bel of mail uw bestelling naar onze winkel*. Gezien het feit wij de maaltijden maken in eigen keuken kunt u elke gewenste hoeveelheid bestellen. Er zit ook geen minimum of maximum aan het aantal maaltijden per bestelling.

*Bestelling voor Den Hoorn of Schipluiden gelieve een dag van te voren doorgeven. Bestellingen voor Delft gelieve bellen voor woensdagavond 19:00 uur. Deze worden donderdagavond / vrijdagmiddag of avond bezorgd. Daarna heeft u de kans, om een aantal bestelde maaltijden niet te ontvangen.

 

Hoe krijgt u de maaltijden aangeleverd?

De maaltijden worden koud aangeleverd. U dient de maaltijd zelf te verwarmen in de magnetron. De hoeveelheid van de maaltijden kunt u zelf doorgeven wanneer u besteld. Uit ervaring weten wij dat de gemiddelde senior ongeveer 300 gram eet. Let op: de maaltijden worden met de hand geschept, dus de maaltijden kunnen licht afwijken van uw gewenste hoeveelheid. Om ons te helpen zouden wij het fijn vinden, als u bij elke bestelling de hoeveelheid van de maaltijden vermeld.

 

Hoe lang kan ik de maaltijden bewaren?

De aangeleverde maaltijden kunnen ongeveer 4 dagen in de koelkast worden bewaard. Op alle maaltijden zit een sticker met een houdbaarheidsdatum. Tot dan kunnen de maaltijden in de koelkast. De meeste maaltijden kunnen althans ook erg goed in vriezer. De maaltijden zijn in de vriezer een half jaar houdbaar. Onze aanbeveling: De maaltijden met kriel of aardappelpuree zijn minder lekker uit de vriezer. Eet dus eerst de maaltijden op met kriel of aardappelpuree!

 

Hoe kan ik de maaltijden opwarmen?

De maaltijden kunt u op verschillende manieren opwarmen.

-U kunt de maaltijden opwarmen in de magnetron. Ons advies is om de maaltijd 3 tot 4 minuten op de middelste stand van de magnetron op te warmen.

-Daarnaast kunt u de maaltijden ook opwarmen in een pannetje.

-Bovendien kunt u de maaltijden ook goed verwarmen in de oven.

 

Bezorging Delft

In de wijken: Vrijenban en de Schieweg wordt uw bestelling op donderdagavond bezorgd (tussen 17:30 en 19:00 uur). In de wijken: Tanthof-oost, Wippolder, Voordijkshoorn, Buitenhof, Voorhof, Hof van Delft, Binnenstad en Tanthof-West wordt uw bestelling op vrijdagmiddag tussen 16:00 en 19:00 uur bezorgd. Bestellingen voor Delft gelieve bellen voor woensdagavond 19:00 uur. Deze worden donderdagavond / vrijdagmiddag of avond bezorgd. Het bezorgen van de maaltijden in Delft bedraagt €3,50.

 

Bezorging Schipluiden

Als u in Schipluiden of Den Hoorn woont kan uw bestelling van maandag tot en met vrijdag geleverd worden. Gelieve een dag van te voren bellen, dan wordt het volgende dag geleverd. Het bezorgen van de maaltijden in Schipluiden bedraagt €2,50.

 

Bezorging Den Hoorn

Als u in Den Hoorn woont kan uw bestelling van maandag tot en met vrijdag geleverd worden. Gelieve een dag van te voren bellen, dan wordt het volgende dag geleverd. Het bezorgen van de maaltijden in Den Hoorn bedraagt €2,50.

 

Kan de bestelling ook op een andere dag bezorgd worden?

Als u wegens omstandigheden niet thuis bent tijdens de bezorging dient u van te voren contact op te nemen (via mail of telefoon). Helaas kunnen wij niet aan elke wens voldoen. Echter proberen we samen een oplossing te vinden.

 

Hoe kan ik betalen?

Er zijn twee betalingsmogelijkheden

  1.  Contant betalen. U kunt contant (het liefst gepast) betalen aan de bezorg(st)er.
  2.  Facturatie. U stuurt een mail naar  info@kleinwestland.nl  met daarin het e-mailadres waar de rekeningen naar toegestuurd mogen worden. Eind van de maand krijgt u een overzicht met de rekeningen van de maaltijden. Deze dient u zelf te betalen. Mocht u niet in de beschikking zijn van een computer, kunnen de brieven ook thuis bezorgd worden.
  3. Pinnen.

 

Kan ik elke week automatisch een bestelling krijgen, zonder dit door te bellen of mailen?

Mocht u elke week dezelfde maaltijden willen, kunt u dit per mail (info@kleinwestland.nl)vermelden.

 

Moet ik doorgeven als ik niet (meer) wil bestellen?

U kunt ons bellen/mailen als u een week wilt overslaan of geen maaltijden meer wilt bestellen. Dit is overigens niet verplicht. Als u geen maaltijden bestelt, gaan wij ervan uit dat u geen maaltijden nodig heeft.

 

 

Ons assortiment?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat wij allemaal verkopen?  Een aantal maaltijden hebben wij speciaal voor u op de website gezet.  Ook ziet u daar de complete productielijsten! Wilt u dit zien? Ga dan naar 'Assortiment'

Als u daadwerkelijk wilt bestellen bij ons dan kunt u met ons contact opnemen via de telefoon of via de mail! Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag:  8:00 - 19:00

Zaterdag: 8:00 - 16:00

 NEEM CONTACT MET ONS OP: 

TELEFOON: 015-2617297

EMAIL: info@kleinwestland.nl

ADRES: Dijkshoornseweg 33, 2635 EJ, Den Hoorn


Created by: S. Schenkeveld, 2016