Maaltijdenservice

BELANGRIJK: Informatiebericht voor NIEUWE klanten per 13 juli 2024:

Het spijt ons u te moeten informeren dat we tijdelijk geen nieuwe bezorgklanten in Delft kunnen aannemen. Dit komt doordat de diverse bezorgroutes op dit moment vol zitten. U kunt echter nog steeds uw bestelling ophalen in onze winkel in Den Hoorn.

We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn voor u. 

 

Mocht u klant willen worden, stuur dan een bericht naar info@kleinwestland.nl, dan zullen wij u op de wachtlijst zetten. 

Voor de klanten die bekend zijn bij ons, zal er niets in onze dienstverlening veranderen.

 

Excuses voor het ongemak.

Namens Nienke Schenkeveld en het team van Klein-Westland

 

 

 

Neem bij vragen contact op met info@kleinwestland.nl

 

Kunt of wilt u niet meer koken? Wij bereiden dagverse maaltijden voor u in onze winkel aan de Dijkshoornseweg in Den Hoorn. Woont u in Delft/Den Hoorn/Schipluiden? Dan kunt u de maaltijden ook thuis laten bezorgen. Hieronder vindt u alle belangrijke informatie. 

 

Hoe kan ik bestellen?

Bel of mail uw bestelling naar onze winkel*.  U kunt elke gewenste hoeveelheid bestellen. Daarnaast zit er geen minimum of maximum aan het aantal maaltijden per bestelling.

*Bestelling voor Den Hoorn of Schipluiden gelieve een dag van te voren doorgeven. Bestellingen voor Delft doorgeven voor woensdagavond 19:00 uur. Deze worden donderdagavond / vrijdagmiddag of avond bezorgd. 

 

Hoe krijgt u de maaltijden aangeleverd?

De maaltijden worden koud aangeleverd in magnetronbakjes. Deze bakjes zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik in de magnetron. U dient de maaltijd zelf op te warmen in de magnetron. De hoeveelheid van de maaltijden kunt u zelf doorgeven wanneer u besteld. Uit ervaring weten wij dat de gemiddelde senior ongeveer 300 gram eet. Let op: de maaltijden worden handmatig afgewogen, dus de maaltijden kunnen licht afwijken van uw gewenste hoeveelheid. Vermeld bij elke bestelling de gewenste hoeveelheid. 

 

Hoe lang kan ik de maaltijden bewaren?

De maaltijden kunnen ongeveer 4 dagen in de koelkast worden bewaard. Op alle maaltijden zit een sticker met een houdbaarheidsdatum. Tot dan kunnen de maaltijden in de koelkast bewaard worden. De meeste maaltijden kunnen ook worden ingevroren. De maaltijden zijn in de vriezer een half jaar houdbaar. Onze aanbeveling: De maaltijden met kriel of losse stukjes aardappel zijn minder lekker uit de vriezer. 

 

Hoe kan ik de maaltijden opwarmen?

De maaltijden kunt u op verschillende manieren opwarmen.

-U kunt de maaltijd opwarmen in de magnetron. (3 tot 4 minuten op de middelste stand van de magnetron)

-U kunt de maaltijd opwarmen in een pan. 

-U kunt de maaltijd (in een ovenbakje) opwarmen in de oven. (180 graden 20 minuten)

 

Bezorging Delft (€3,50 bezorgkosten)

Donderdagmiddag/avond (tussen 17 en 19.30 uur) bezorging in de wijken: Binnenstad, Vrijeban en de Schieweg 

Vrijdagmiddag (tussen 15 en 19.30 uur) bezorging in de wijken: Tanthof-Oost, Tanthof-West, Wippolder, Voordijkshoorn, Buitenhof, Voorhof en Hof van Delft. 

Wilt u bezorgd krijgen in Delft, dan dient u woensdagavond voor 19:00 uur uw bestelling doorgegeven te hebben. 

 

Bezorging Schipluiden & Den Hoorn (€2,50 bezorgkosten)

Als u in Schipluiden of Den Hoorn woont kan uw bestelling van maandag tot en met donderdag geleverd worden. Gelieve een dag van te voren uw bestelling doorgeven, dan wordt het in het overleg (zo spoedig mogelijk)geleverd. 

 

Kan de bestelling ook op een andere dag bezorgd worden?

Als u wegens omstandigheden niet thuis bent tijdens de bezorging dient u van te voren contact op te nemen (via mail of telefoon). Helaas kunnen wij niet aan elke wens voldoen. Echter proberen we samen een oplossing te vinden.

 

Hoe kan ik betalen?

Er zijn drie betalingsmogelijkheden:

  1.  Contant (het liefst gepast) betalen aan de bezorg(st)er.
  2.  Pinnen aan de deur
  3.  Facturatie. U stuurt een mail naar  info@kleinwestland.nl  met daarin het e-mailadres waar de rekeningen naar toegestuurd mogen worden. Eind van de maand krijgt u een overzicht met de rekeningen van de maaltijden. Deze dient u zelf te betalen. Mocht u niet in de beschikking zijn van een computer, kunnen de brieven ook thuis bezorgd worden.

 

Kan ik elke week automatisch een bestelling krijgen?

Mocht u elke week dezelfde maaltijden willen ontvangen, kunt u dit per mail of telefonisch vermelden.

 

Moet ik doorgeven als ik niet (meer) wil bestellen?

U kunt ons bellen/mailen als u een week wilt overslaan of geen maaltijden meer wilt bestellen. Dit is overigens niet verplicht. Als u geen maaltijden bestelt, gaan wij ervan uit dat u geen maaltijden nodig heeft.

 

 

Ons assortiment?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat wij allemaal verkopen? Klik hier voor onze bestellijst. Klik hier om uw bestelling door te geven. Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag:  8:00 - 19:00

Zaterdag: 8:00 - 16:00

 NEEM CONTACT MET ONS OP: 

TELEFOON: 015-2617297

EMAIL: info@kleinwestland.nl

ADRES: Dijkshoornseweg 33, 2635 EJ, Den Hoorn


Created by: S. Schenkeveld, 2016